Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» отримала Нагороду - «Лідер галузі 2014»

Національний бізнес рейтинг (НБР) за підтримки Міжнародного рейтингового Союзу національних бізнес-рейтингів, редакції каталогу «Торгово-промислової України» та Науково-інформаційного центру статистичних досліджень, в рамках загальнодержавної рейтингової програми нагородження лідерів реального сектора економіки України на підставі актуальних офіційних даних статистики України, за результатами рейтингування економічних показників підприємств України 2012-13 років за показником «Поточний коефіцієнт ліквідності» в секторі «Страхування» - методом ранжирування, номінував СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» як одного з лідерів серед страхових компаній.

Девіз Національного бізнес рейтингу - «IN FACTUM VERITAS» (лат.) - у фактах істина. Даним проектом впроваджуються основні принципи відомих авторитетних європейських економічних рейтингових програм:

  • Об'єктивність, чесність і прозорість;
  • Масштабність (всі галузі, регіони, ринки);
  • Незаангажованість і доступність;
  • Комплексність і відповідність міжнародним стандартам

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» нагороджена настінної медаллю «ЛІДЕР ГАЛУЗІ 2014 року» із золотим нанесенням і відзначена відповідним Національним Сертифікатом.

Для нашої страхової компанії вищевказані почесні нагороди є хорошим стимулом подальшого розвитку страхових послуг і якісних показників нашої діяльності. Ми сподіваємося і впевнені в тому, що і в майбутньому будемо гідні отримувати такі високі нагороди на благо нашої страхової компанії та наших клієнтів.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua