Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» приступає до розвитку регіональної мережі

Керівництвом СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прийнято програму розвитку регіональної мережі продажів страхових продуктів. Програма являє собою кілька етапів її впровадження і розрахована на період з 2014 по 2015 роки. Дана програма є складовою частиною бізнес плану розвитку Страхової компанії, прийнятої в жовтні поточного року.

Основні передумови та цілі розвитку програми такі:

  • спрощення процесу страхування і звернення за відшкодуванням;
  • контроль над якістю наданих страхових послуг;
  • контроль виконання фінансових показників по регіону;
  • поліпшення іміджу СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в регіоні присутності;
  • можливість збору більшої кількості страхових платежів у регіоні.

Наявність розгалуженої мережі філій з точки зору доцільності створює незаперечні переваги в жорсткій конкурентній боротьбі за кожного клієнта на сучасному етапі розвитку страхового ринку України. СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прагне бути присутнім в регіонах з метою збільшення зборів страхових премій, надання більш якісного сервісу і, головне, швидкості реакції на будь-яку страхову подію з боку Страхової компанії.

Для розробки програми розвитку регіональної мережі була проведена детальна попередня аналітична робота з вивчення динаміки досліджуваних фінансово-економічних показників регіонів і взято часовий (п'ятирічний) інтервал з 2008 по 2012 роки. Були виділили показники і фактори, які найбільш повно відображають і характеризують розвиток страхових послуг в регіонах, інвестиційний потенціал та інвестиційний ризик регіонів України. Інвестиційний потенціал характеризує можливості регіону щодо залучення інвестицій і включає в себе наступні складові: соціально-трудовий, господарський, інфраструктурний, фінансовий і споживчий. Інвестиційний ризик - ймовірність втрати інвестицій і доходу від них і складається з наступних видів ризику: економічний, фінансовий, соціально-демографічний, криміногенний, адміністративно-законодавчий. Особлива увага приділялася сучасним тенденціям розвитку регіональних мереж, їх фінансовим показникам, потенціалу і принципам адміністративної та фінансової взаємодії з Дирекцією Страхової компанії.

Окремо розроблено систему управління та оцінки персоналу - комплексну система оцінки та управління персоналом, яка створена для ефективної реалізації стратегічних і операційних завдань Компанії. Дана система призводить завдання кожного окремого підрозділу та його співробітника у відповідність із загальними цілями відокремленого підрозділу (Регіонального Центру або Центру продажів) і цілями Компанії в цілому, а також до оцінки досягнутих результатів і якості роботи кожного співробітника Компанії через систему мотивації (преміювання).

Програма розвитку регіональної мережі передбачає трьохрівневу структуру (Регіональні Центри, Центри продажу та Точки продажу) і включає в себе три етапи:

Перший - відкриття Регіональних Центрів у великих промислових містах і тих містах, де є конкретні бізнес-завдання. Таких Регіональних Центрів 13 - Донецьк, Дніпропетровськ, Харків, Крим, Запоріжжя, Одеса, Луганськ, Миколаїв, Вінниця, Рівне, Луцьк, Чернівці та Львів;

Другий - відкриття Регіональних Центрів в інших обласних центрах України та відкриття Центрів продажу в районних центрах з уже діючими Регіональними Центрами;

Третій етап - завершення відкриття Центрів продажу та створення Точок продажів.

Як правило, Регіональні Центри і Центри продажу - це підрозділи з мінімальним штатом співробітників, які не виконують функції продавців і в безбалансовому вигляді. Основні операційні процеси з обслуговування діяльності закріплені за Головним офісом - Дирекцією (андеррайтинг, перестрахування, бухгалтерія, ІТ та юридична підтримка, звітність, кадри, врегулювання страхових подій через власний цілодобовий Контакт-Центр).

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua