Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» бере активну участь в роботі Ядерного страхового пулу

5 жовтня 2022 року, відбулися збори членів Ядерного страхового пулу України (ЯСП).  На зборах ЯСП, було розглянуто багато питань, з яких:

  1. Про припинення та призупинення компаніями членства в об’єднанні «Ядерний страховий пул». Зокрема прийняли питання щодо припинення членства в Пулі СК «КРОНА» за їх заявою.
  2. Прийняли Звіт про роботу Ради ЯСП, Дирекції об’єднання «Ядерний страховий пул» та Ревізійної комісії за 2021 р. і затвердили Звіт незалежного аудитора щодо фінансової звітності ЯСП за 2021 рік.
  3. Затвердили фінансовий звіту об’єднання «Ядерний страховий пул» за 2021 рік та розглянули питання про хід виконання кошторису на 2022 рік та затвердження кошторису ЯСП 2023 року.
  4. Погодили «Основні заходи діяльності об’єднання «Ядерний страховий пул» на 2023 рік
  5. Провели вибори Голови, його заступників та членів Ради ЯСП, членів Ревізійної комісії та членів постійних комітетів об’єднання «Ядерний страховий пул» у зв’язку із закінченням каденції попереднього складу цих органів.

Представники СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в черговий раз на виборах до керівних органів ЯСП були підтримані учасниками пулу.  На зборах переважною більшістю голосів прийнято рішення про включення в черговий раз Директора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Анатолія Іванціва до нового складу Ради Ядерного страхового пулу України, а Перший заступник Директора Дячук С.П. знову очолила Фінансовий комітет ЯСП.

Нагадуємо, що СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» стала членом Ядерного страхового пулу 21 листопада 2014 року.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua