Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Нова відзнака СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Наша компанія посіла високі позиції в рейтингу за результатами статистичного ранжування від Союзу Національних бізнес рейтингів.

Союз Національних бізнес рейтингів надіслав в адресу СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» листа, в якому висловив свою глибоку повагу до успішної діяльності нашої страхової компанії та повідомив, що наша СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» посіла високі позиції в рейтингу за результатами статистичного ранжування і отримало:

- БРОНЗУ рейтингу серед підприємств м.Києва у номінації «Показники масштабів та платоспроможності», а також

- БРОНЗУ рейтингу серед підприємств м.Києва у номінації «Інвестиційна привабливість»

Такі високі показники та досягнення можливі лише за умови ефективної стратегії управління та злагодженої роботи всієї команди СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ».

Міжнародний рейтинговий Союз Національних бізнес-рейтингів — це інформаційно-аналітичне структурне об'єднання Оргкомітетів Національних бізнес-рейтингів у країнах-учасницях (Азербайджан, Білорусь, Грузія, Казахстан, Узбекистан, Україна). Міжнародний рейтинговий Союз проводить комплексні дослідження в різних галузях господарської діяльності, використовуючи публічні статистичні дані про підприємства, виявляє процвітаючі компанії, яких нагороджує відповідними сертифікатами і медалями.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua