Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Аероконгрес 2018

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» взяла участь в міжнародному Аероконгресі 2018, який проводився в новому терміналі аеропорту Одеси.

Фахівці СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в команді з керівниками найбільших аеропортів України і хендлінгових компаній брали участь в обговоренні програм розвитку аеропортів України. Піднімалися важливі питання, як і з точки зору фізичної безпеки аеропортів, так і щодо кібербезпеки. Важливим фактом є те, що ці процеси нерозривно пов'язані зі страхуванням ризиків аеропортів.  Солідарну думку учасників, і тенденції натякають на те, що кібербезпека незабаром стане основою диференціації ризиків у сфері страхування цивільної авіації в Україні.

За час проведення Аероконгресу 2018, наша страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкрила нові горизонти в роботі з такими аеропортами України як КП «Жуляни» ім. Сікорського, аеропорт «Херсон», а також з аеропортом «Одеса», який став прикладом різнопланового розвитку аеропорту. Від браку уваги не були обділені і молоді хендлінгові компанії, які тільки входять на ринок аеропортової діяльності.

Aerocongress

Aerocongress

Aerocongress

Aerocongress

Aerocongress

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua